جمعه , آذر ۲۳ ۱۳۹۷
خانه / مسابقات / مسابقه پرسماه شماره ۱

مسابقه پرسماه شماره ۱

استفاده از پلاستیک به عنوان ظرف در سال‌های اخیر منجر به تولید زباله های ماندگار در طبیعت شهرهای ما شده است که (بسیار کند) ظرف سیصد سال تجزیه می شود. خورده شدن ذرات پلاستیک توسط ماهی‌ها در دریاها منجر به مرگ ماهی‌ها می‌گردد زیرا کانونی برای رشد باکتری ایجاد می‌کند و یا ظرفیت شکم آن‌ها را برای غذا پر می‌کند. استفاده از پلاستیک مشکلات متعدد دیگری هم دارد.

ماده جایگزین ملی برای طروف مواد غذایی چه می تواند باشد؟‌ این ماده باید نسبتا ارزان قابل تولید باشد و بتواند به راحتی به طبیعت بازگردد.

✅سوالات متداول

🔸شرکت در مسابقه ایده رایگان است.
🔸هر فرد می‌تواند چند ایده ارسال نماید.
🔸الزامی به دانشجو بودن صاحب ایده نیست.
🔸ایده برگزیده ۲۵ام هر ماه، اعلام خواهد شد.
🔸ایده برگزیده توسط استاد طراح سوال که عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی پزشکی میباشد انتخاب میشود.
🔸در صورت مشابهت دو یا چند ایده، ایده‌ای که زودتر ارسال شده باشد داوری خواهد شد.

پاسخ خود را در فایل ورد و با نام مسابقه ارسال نمایید.
نام خود را در ابتدای پاسخ خود ذکر فرمایید.
پاسخ باید کاملا واضح باشد و اگر از وسیله یا فرمول و ماده ای استفاده کرده اید آنرا بیان کنید.

سوال: ماده ی جایگزین برای ظروف مواد غذایی چه میتواند باشد؟!(این ماده باید ۱_نسبتا ارزان باشد ۲_قابل تولید باشد ۳_بتواند به راحتی به طبیعت بازگردد ۴_ بتواند در داخل تولید شود.)
مهلت پاسخ:تا ۲۵ ام شهریورماه
نحوه ی ارسال پاسخ : ارسال به ایمیل
Porsmah.bme@gmail.com
و یا به آیدی
@Porsmah
پاسخ را به صورت فایل ورد با نام مسابقه ارسال نمایید و در آن فرمول ها، وسایل، نحوه ی یافتن پاسخ و توضیحاتی در مورد پاسختان ذکر کنید نام ماده ای که در پاسخ بیان میکنید باید کاملا واضح باشد.
جوایز : یک کارت هدیه صدتومانی و کدتخفیف پنجاه درصد برای هردوره ای که توسط انجمن علمی م.پزشکی برگزار میشود و تمایل به شرکت در آن را دارید و معرفی شما به استادطراح سوال.
پاسخ صحیح و ایده ی برتر توسط استاد طراح سوال انتخاب میشود و نام و ایده ی برنده ی مسابقه درصورت تمایل اخر هر ماه اعلام میشود.